tel vd stelt

(+31) 06-4104509

images-8

Maandag t/m Vrijdag 8:00 t/m 17:00

email vd stelt

Contact per email

offerte vdstelt

Offerte Aanvraag

Hieronder vind u een aantal vragen en antwoord.

Wij vragen u de draaiende delen (ramen/deuren) open te zetten zodat de schilder bij de randjes kan. Verder is het in de regel niet noodzakelijk om thuis te blijven. Bij een schilderklus waarvoor u wel thuis moet zijn, maken we aparte afspraken die passen in uw agenda.

Ja. U kunt kosteloos en vrijblijvend advies en een offerte aanvragen voor de schilderdiensten van uw keuze.

Wij gebruiken alleen producten van sigma . in onze offerte geven wij standaard een overzicht van de materialen die zullen worden gebruikt. 

Als het mogelijk is schermen we het houtwerk af. We hebben speciale regenschermen die we zowel op de grond als op de steiger kunnen vastzetten 

Schoonmaken helpt zeker. Gebruik daarbij voor een jaarlijkse schoonmaakbeurt gewoon een allesreiniger. Moet er geschilderd worden daarna, dan bevelen wij het merk St Marc Express aan.

Houtrot kan ontstaan wanneer het vocht in de constructie terecht komt en de houten onderdelen langzaam aantast. Houtrot komt vrijwel alleen voor in hout dat zich buiten bevindt, bijvoorbeeld in houten kozijnen. U kunt houtrot voorkomen door middel van goed onderhoud. Denk hierbij aan de volgende zaken: Behandel en bewerk het hout grondig met verf of impregneer. Dit doet u door het hout eerst bij te schuren en het dan opnieuw van verf te voorzien. Wanneer er schroeven en dergelijke in houtwerk worden bevestigd, dicht dan altijd de gaten af. Als ramen of deuren klemmen, dan kan hierdoor vocht blijven zitten dat niet weg kan. Om houtrot te voorkomen, raden we u aan dit probleem op te lossen. Sloten en scharnieren moeten zodanig worden bevestigd dat er zich geen vocht achter kan nestelen.

Als de verf van de ondergrond onthecht (loslaat / schilfert), wordt dit vaak veroorzaakt door het niet of onvoldoende voorbehandelen van de ondergrond (vet, onvoldoende geschuurd, achtergebleven schuurstof enz.). Ook het schilderen op een vochtige ondergrond (condens na een koude nacht) kan leiden tot onthechting. Verder kunnen met polyester geplamuurde reparaties onthechtingsproblemen veroorzaken.

In een offerte doet ons bedrijf u een voorstel.Voor het uitvoeren van het schilderwerk.

wat staat er vermeld in onze offerte`s

  • Bedrijfsgegevens 
  • Klant gegevens 
  • Geldigheidsduur van de offerte 
  • Een omschrijving van het werk 
  • De materialen/ prijzen
  • De Totaal prijs 
  • De betalingstermijnen 
  • De Voorwaarden 
  • BTW 

Buitenschilderwerk is ongeveer eens in de vijf jaar aan een nieuwe laag verf toe. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder toe aan onderhoud, door de invloed van zon en regen. Buitenschilderwerk op het noorden en oosten heeft vaak minder aandacht nodig. Als het schilderwerk aan uw pand scheurtjes of blaasjes vertoont, is het tijd om onderhoud te laten uitvoeren. Let vooral op de liggende onderdelen aan uw pand, zoals een vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint. Graag adviseren wij u vrijblijvend of het schilderwerk aan uw pand een onderhoudsbeurt nodig heeft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Onze Schilder`s  schilderen de deuren en ramen zo vroeg mogelijk op de dag, zodat ze de heel dag kunnen drogen. zodat u ze in de avond kunt sluiten 

Laag btw-tarief naar 9%

Voor schildersbedrijven zal de belangrijkste wijziging de verhoging van het lage btw-tarief zijn. Deze maatregel is het gevolg van de komst van 2 in plaats van 4 belastingschijven. Vanaf 2019 zal de consument hierdoor 9 in plaats van 6% btw moeten betalen op schilderwerk aan woningen van 2 jaar en ouder. Ook het plaatsen en vervangen van isolatieglas zal hierdoor een btw-tarief van 9% krijgen.

 

Offerte dient voor 31 December 2018 uitgevoerd te zijn voor de 6% btw 

                         

© 2017 Schildersbedrijf vd stelt vof