Verzekerings werkzaamheden

Heeft u waterschade aan het plafond,de wanden of het houtwerk? Waterschade kan door verschillende oorzaken ontstaan.
Denk hierbij aan Waterschade door neerslag,Waterschade door lekkende leidingen Waterschade door lekkende afvoeren Waterschade door een daklekkage Waterschade door poreuze kitnaden of voegen In de meeste gevallen bent u via uw verzekeringspolis verzekerd tegen dergelijke schades. Dit wil niet zeggen dat alle lekkages verzekerd zijn. Zo sluiten verzekeraars veelal achterstalling onderhoud uit. Dit is bijvoorbeeld het geval bij lekkende kitnaden of voegen.

Offerte Aanvraag

Voor het maken van een passende offerte voor verzekeringswerk brengen wij het standaard bedrag van € 125,00 exclusief BTW deze kosten staan ook vermeld in de offerte voor de verzekering .

Voor particulier excl 9% BTW  ( als de woning ouder is dan 2 jaar. die na uitvoering van de werkzaamheden van de factuur worden gehaald. 

Voor bedrijven (excl 21%  BTW  in rekening, die na uitvoering van de werkzaamheden van de totale rekening wordt afgetrokken. 

U ontvangt dan samen met de offerte een factuur.

Met dit bedrag dekken wij onze gemaakte kosten om u en uw verzekeringsmaatschappij goed en vakkundig van dienst te kunnen zijn.

U betaalt dus niets voor de offerte wanneer u de werkzaamheden, na akkoord van uw verzekeringsmaatschappij, door ons schildersbedrijf laat uitvoeren.