Latexspuiten

is de nieuwe manier van schilderen.Latexspuiten is de laatste jaren erg interessant geworden en is snel, gemakkelijk en kwalitatief beter dan traditioneel schilderwerk met de rol.Daarom heeft Schildersbedrijf van der Stelt zich hier verder in gespecialiseerd.Deze nieuwe manier van schilderen is ideaal wanneer u van plan bent om te verhuizen, te verbouwen of te herinrichten.Door deze techniek worden wanden en plafonds snel en streeploos afgewerkt en bent u verzekerd van een goede investering wat een mooi en strak eindresultaat oplevert.Voordat er daadwerkelijk met het werk begonnen kan worden, komen wij op afspraak bij u langs voor een muurinspectie en verdere afspraken. Goedkoper dan het traditionele rollen Strak resultaat, geen aanzetten of strepen.

Als ik op Google zoek vind ik een goedkopere vierkante meter prijs dan welke jullie aanbieden. Hoe kan dit?

Zijn er goedkopere aanbieders? Ja die zijn er zeker, maar kijk altijd goed wat hier nog bijkomt en met wat voor kwaliteit latex ze werken. Dat goedkoop in veel gevallen ook echt duurkoop is, blijkt uit de vele herstelwerkzaamheden waar wij voor gevraagd worden. Dit is zonde voor uw portemonnee en is makkelijk te voorkomen door goed op te letten.

Vergelijken is altijd goed, maar let dus altijd goed op!

Wat bieden wij

  • Wij komen eerst vrijblijvend langs zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden
  • Wij kitten alle inwendige naden/hoeken af voor een superstrak eindresultaat
  • Afplakken. Wij plakken alles af(kozijnen, plinten, deuren, keuken etc.)
  • Wij gebruiken A-kwaliteit latex (schrobklasse 1) en geen goedkope rommel
  • Wij werken met een airbro aircleaner ( professionele luchtreiniger)
  • Wij laten alles weer netjes achter bij vertrek

EEN OFFERTE OP MAAT?

Door antwoord te geven op enkele simpele vragen in het offerteformulier kunnen we een vrijblijvende offerte voor uw samenstellen. U krijgt binnen 2 uural reactie op uw verzoek.

Wij komen ook graag bij u langs zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden. Dit is uniek in onze branche en uiteraard ook geheel vrijblijvend.