Schildersbedrijf Raamsdonksveer

schildersbedrijf Raamsdonksveer ! nodig 

SCHILDERSBEDRIJF VD STELT

Als professioneel schildersbedrijf  in Raamsdonksveer zijn we erop gericht om in uw behoeften te voorzien. Als klant staat u dan ook centraal. Hierdoor hebben we veel tevreden en terugkerende klanten voor terug gekregen. Wilt u dus uw huis, kantoor of ander pand graag aanpassen, onderhouden of een andere kleur geven? Wij doen graag mee!

Graag begeleiden we bij het kiezen van andere of nieuwe kleuren. Mocht u contact met ons opnemen, benutten we deze kans graag om uw vertrouwen te winnen en het beste resultaat te leveren. We zijn vakmensen, ervaren en professioneel ingesteld. We bieden al jaren kwaliteit in ons schilderwerk.

Wij adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

gedeponeerde leveringsvoorwaarden

jarenlange garantie

vakkundig en getoetst via De Betere Schilder

uitgebreide klachtenbemiddeling

openbare klantbeoordelingen

laag btw-tarief van 6%

schildersbedrijf Raamsdonksveerschildersbedrijf Raamsdonksveer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.